Dodaj obrazek
  1. Humor
  2. Cytaty
  3. Gwiazdy
  4. Podróże
  5. Moda
  6. Zdrowie
  7. Polityka
  8. Video
  9. Ogłoszenia
  10. Architektura
  11. Natura
  12. Sport
  13. Moto
  14. Jedzenie
  15. Poradnik
  16. 18+
  17. +więcej

Największe grzechy przemysłu spożywczego: co tak naprawdę jest w jedzeniu, które kupujemy?

Producenci jedzenia dodają do swoich produktów naprawdę obrzydliwe składniki! Po przeczytaniu tego artykułu już nigdy nie kupisz paczkowanej wołowiny, żelek ani gotowych sosów sałatkowych.

  1. Największe grzechy przemysłu spożywczego: co tak naprawdę jest w jedzeniu, które kupujemy?

    Opcje
    Szczegóły obrazka
    • Rozdzielczość: 900x600 px
    • Waga obrazka: 55 kB
    Zarówno dzieciaki jak i dorośli bardzo lubią pyszne, słodkie pianki. Niestety, ta pyszna przekąska ma jedną wadę - jest zrobiona wyłącznie z żelatyny, czyli substancji otrzymywanej poprzez gotowanie skóry i kości krów i świń. Następnie dodaje się do niej skrobię i słodziki, aby uzyskać piankową konsystencję cukierek i pyszny smak.
93 wyświetleń zdjęcia
Pobierz link Zgłoś nadużycie
Więcej w Galerii Jedzenie, Zdrowie, Poradnik
Data dodania: 07.11.2017

Skomentuj!

Spokojnie - Twój email nie zostanie opublikowany na stronie
Pozostało znaków: 2000/2000

Komentarze: 0

Wciąż karmi piersią 5-letnią córkę. Mimo próśb męża, nie zamierza przestać Największe grzechy przemysłu spożywczego: co tak naprawdę jest w jedzeniu, które kupujemy?(#2)
Zobacz inne galerie:
zamknij